Grattis Linus Lundqvist, Formula STCC Nordic Champion 2016!

KAK gratulerar vår förare Linus Lundqvist till en framgångsrik säsong. Nybliven Formula STCC Nordic Champion 2016. Stort grattis!

”En fantastisk avslutning på en helt otrolig säsong! Linus tog återigen storslam, pole position, vinst och snabbaste varvtid i bägge racen. Det blev en avslutning värdigt en mästare!

Det är svårt att sammanfatta en sådan här säsong, det har varit blod, svett och skratt. Det har varit fantastiskt roligt att se Emmas framsteg i sin rookie säsong. Med den utvecklingskurvan kommer hon rada upp pallplatserna nästa år!Linus säsong blev ju helt galen, han var först över mållinjen i 12 utav 14 race med 319 poäng av maximalt 378 i mästerskapet med en marginal på 105 poäng ner till andraplatsen. Helt outstanding!

Men alla dessa framgångar hade aldrig varit möjliga utan vårt super team bestående av Benny Hanner, Bo Hanner, Michael Norbäck och My Lind, otroligt envisa, lite galna men helt fantastiska människor! Tack även till Andreas Seger, Jesper Sjöberg och Victor Hjalmarsson som gjort inhopp i teamet.Nu tar vi (kanske) en vinter paus och ser med spänning fram emot nästa år.”

Logga in