Philip Forsman nu i STCC.

KAK:s Philip Forsman klar för STCC och West Coast Racing

Efter ett inhopp i STCC-finalen för Westcoast Racing ifjol har Philip Forsman nu anslutit sig till teamet för STCC-säsongen 2014. Den tidigare Carrera Cup och Formel Renault-föraren kommer att göra sin första hela STCC-säsong och ser fram emot den nya utmaningen.

– Äntligen är det klart efter mycket hårt arbete och jag måste börja med att tacka WestCoast Racing och Lemontree för att ha gjort detta möjligt, säger Philip. Jag fick helt klart mersmak efter inhoppet i finalen ifjol och allt fokus har sedan dess legat på att få till en satsning tillsammans med WestCoast Racing i år. Efter inhoppet vet jag mycket mer om vad jag har att vänta mig, och målet är att kunna vara konkurrenskraftig under säsongen. Det är riktigt kul att det här blev möjligt och jag ser fram emot försäsongstesterna och säsongsstarten!

KAK har nu två av sina Elitförare klara för kungaklassen STCC, tidigare var det ju klart att Carl Philip Bernadotte fortsatt tävlar i klassen i år. KAK är väl representerat i klasserna som körs i samband med STCC tävlingarna. KAK:s medlemmar kommer via e-mail få biljetterbjudanden till varje tävling.

Logga in