Västra Avdelningen

KAK är bilklubben med gamla anor och verkligt spännande verksamhet. Kärnan i klubben är ett djupt känt bilintresse kombinerat med viljan att träffa och lära känna likasinnade. Nätverkstanken är djupt rotad i verksamheten, och möjligheten att utveckla nya kontakter är mycket uppskattad och flitigt utnyttjad av våra medlemmar.

Vi i KAK:s Västra avdelning har också en rad intressanta aktiviteter på programmet. Utöver motorsport, sponsring och diverse sociala aktiviteter för våra medlemmar engagerar vi oss via KAK:s Expertråd även i aktuella trafik- och bilrelaterade frågor. Som medlem får du dessutom tillgång till en rad förmåner och rabatter hos utvalda partners. Välkommen till KAK – den unika, anrika och personliga klubben som öppnar möjligheter på ett sätt som ingen annan bilklubb kan.

Kontakt

OBS. Klubblokalen på Parkgatan används för medlemsaktiviteter.  Information om verksamheten, medlemsärenden och andra frågor besvaras av KAK:s centrala kansli i Stockholm på 08-678 00 55. Välkomna att ringa!

Adress: KAK Västra klubblokal, Parkgatan 8, 411 38 Göteborg

Styrelse

Magnus Hellsten
Ordförande
magnushel1@tele2.se

Kalle bäck
Vice Ordförande
kalle.back@kak.se

Lars Olsson
Skattmästare
lars.olsson100@gmail.com

Olle Odsell
Sekreterare
olle@odsell.se

Robert Olsson
Ledamot
robert.olsson@vgregion.se

Thomas Lindskog
Ledamot
thomas.lindskog@talentic.se

Anders Grendal
Ledamot
anders.grendal@telia.com

Axel Hellsten
Motorsport
ahellst@gmail.com

Per-Åke Fröberg
Ledamot
pfroberg1@icloud.com

Lennart Elfving
Valberedning & Verksamhetsrevisor
lelfving@telia.com

 

Logga in