Två KAK:are på pallen i V8 Thunder Cars

Två KAK:are på pallen när V8 Thunder Cars kördes på Mantorp Park i helgen. Grattis Marcus Palnér och Edvin Hellsten!

Två andraplatser efter två starka heat räckte till en andraplats i mästerskapet för KAK:aren Marcus Palnér från Järfälla. det  med en upprepning av fjolårets tredjeplats i slutställningen.

– Jag gjorde två bra race men det räckte inte hela vägen, säger Marcus. Det är tråkigt men jag känner ändå att vi har gjort ett bra jobb i teamet hela säsongen.

Edvin Hellsten från Hovås, Göteborg, tog sin tredje pallplats för säsongen i det första finalracet på Mantorp Park och säkrade fjärdeplatsen i mästerskapet av V8 Thunder Cars 2018.

– Jag är grymt nöjd med min och teamets utveckling under den här säsongen! Jag har tagit min första V8-seger, totalt tre pallplatser och plockat poäng i elva av tolv race. Jag vill rikta ett stort tack till alla inblandade i vår satsning och alla racefans som gästar oss på tävlingarna och följer oss på våra sociala medier, säger Edvin Hellsten.

Nova Racings utvecklingskurva har pekat uppåt, särskilt under andra delen av året och teamet fick äran att mottaga Kaj Hildings hederspris.

Logga in